Canım Yalnızca Sevmek İstiyor Seni


Canım Yalnızca Sevmek İstiyor Seni

Canım yalnızca sevmek istiyor seni. Öncesinin ve sonrasının arasına alıp değil, alışılmış bir tören gibi değil. Hiç dokunmadan, belki de gözlerine bakmadan, konuşmadan belki de her zaman yaptığımız gibi değil.

Canım yalnızca sevmek istiyor seni. Unutup, tekrar hatırladığım çok sevdiğim bir şarkıyı hiç bıkmadan defalarca ara vermeden içten içe mırıldanıp zamandan koparıp alır gibi.

Canım yalnızca sevmek istiyor seni. Saçlarını yüzünden ayırıp, gözlerini kirpiklerinden, ellerini bileklerinden, ismini bedeninden ayırıp, ayrı ayrı bir evin odalarını gezer gibi, keşfeder gibi, ilk kez ve merakla ve hayranlıkla, bir kırmızının detayında dakikalarca takılıp bakar gibi. Canım yalnız sevmek istiyor seni.

Canım yalnızca sevmek istiyor seni, nereye varacağını bilmediğim bir kaçamak yolculuğa, sırf aklıma esti diye, sevdiğim hiçbir eşyayı almadan yanıma çıkar gibi. Süregelen bir sevgiyle değil, öğretilmemiş, bilmediğimiz biçimlerde, kuşların kanatlarını açıp, özgürlüğe süzülmesine yarayan içgüdüleriyle, içimden geldiği gibi canım yalnızca sevmek istiyor seni. Tarifsiz bir hisle sevmek istiyorum seni.

Tatlı, ekşi ya da tuzlu değil, bilmediğim bir tatla, bir duyguyla. Öyle, bir meyvenin tadını alır, bir kitabın adını okur gibi değil; bir yaz günü tenine vuran sıcaklığı gibi güneşin, serin bir akşamın denizden esen rüzgarıyla içine işlediği yosun kokuları gibi, anlatamadığın ama bırakmak istemediğin, bitmesini istemediğin bir hisle.Canım yanlızca sevmek istiyor seni..

alıntı:Kardelen

Yorumlar

MANUKYAN dedi ki…
millet sevgisini ne güzel anlatıryor be!! kıskandım doğrusu:)
untilwesaygoodbye dedi ki…
Keşke ben de sevecek birni bulabilsem. :(

Çok güzel dile getirmişsin, eline sağlık..
absalom dedi ki…
ben de kıskandım...
Adsız dedi ki…
harikasın hocam ya öyle güzel anlatmışsınızki zaten böyle güzel bir yazıyı ancak siz yazarsınız dilinize yüreğinize sağlık tek kelime harika........
eD dedi ki…
ahh ahh keşke benim hayatımda mutlu olabilse..
Adsız dedi ki…
"Öyle, bir meyvenin tadını alır, bir kitabın adını okur gibi değil; bir yaz günü tenine vuran sıcaklığı gibi güneşin, serin bir akşamın denizden esen rüzgarıyla içine işlediği yosun kokuları gibi, anlatamadığın ama bırakmak istemediğin, bitmesini istemediğin bir hisle.Canım yanlızca sevmek istiyor"
ne kadar güzel yazmış. bende kıskandım :(((
kubra zeynep kara dedi ki…
sevgiyi böyle anlatmak nasıl bir yürek işi.
hayranım size