30 Yaş Üstü Erkekler Hakkında


Blogum üç yaşında, ziyaretçilerim arama sırasında birinci sırada yer almaktadır bu yazı..Tekrar bir bakalım...

30 Yaş Üstü Erkekler Hakkında
* 30 yas alti bir erkegin "Sana saygi duyuyorum" deme olasiligi yoktur.
Saygi meselesi 30 yas ustunun icadidir. 30 yas altini "Seni seviyorum" ilgilendirir.

* 30 yas alti erkegin kadini olabilirsiniz. Ama 30 yas ustunun "fi" tarihinde bir yerlerde bir kadini zaten vardir. 30 yas ustunun 30 yasindan sonra kadini yoktur, kadinlari vardir.

* 30 yas alti erkeklerle butun fantezilerinizi gerceklestirebilirsiniz.Oysa 30 yas uzeri erkekler neredeyse fantezinin kitabini yazdiklarindan "Ben ucakta bile sevistim" deyip heyecaninizi kursaginizda birakabilirler.

* 30 yas alti erkeklerle "nerede", "ne" yiyeceginiz sorunu olmaz. Ancak 30 yas ustu erkeklerin ya saglik sorunlari basgostermistir ve her seyi yiyemiyorlardir, ya da zaten kilo sorunlari vardir.

* 30 yas altinda erkeklere "Bir kelime, dogru bir kelime soylesene" dediginizde, size asla Rusya'nin ekonomik durumundan ya da Afganistan'dan soz etmezler.

* 30 yas alti erkekler sizi gece eve seve seve birakirlar, asla surat asmazlar. Oysa 30 yas ustu erkekler taksi duragindaki soforleri yillardir taniyordur ve sizin eve guvenle birakilacaginizdan hic suphe etmezler.

* 30 yas ustu erkekler bir sey istememeyi ilke edinmistir. (Isteksizlik ve ilgisizlik ise yarar ya!) 30 yas alti bir erkek "Seninle dans etmek istiyorum" derken 30 yas ustu bir erkek -en iyi olasilikla- "Dans etmek istersen soyle" diyecektir.

* 30 yas ustu bir erkek gozunu bile kirpmadan size secicilikten bahsedebilir. Oysa en buyuk koleksiyoncular onlardir. 30 yas altinin koleksiyoncu sifatini tasiyabilecek bir birikimi yoktur.

* 30 yas alti erkeklerle bilgisayariniz arasinda pek ortak nokta bulamazsiniz. Halbuki 30 yas ustu deneyimleriyle bilgisayari aratmaz. Ancak dokundugunuzda tepki almamaniz dogaldir (Tipki bir bilgisayar gibi tuslar haric, tabii ki!).

* 30 yas alti erkekler size 30 yas alti kadinlarin, secimlerinde neden oncelikli oldugundan, kucuk kadinlarin yuksek duyarliliklarindan, iliski oyunlarinda kadinin tecrubesiz olmasinin getirecegi keyiften bahsetmezler. Cunku onlar da sizinle beraber buyuyordur ve daha fazlasindan haberi yoktur. Oysa 30 yas ustu erkekler, kadinin oyunu bilmemesinden hoslanirlar. Cunku o zaman kazanma sanslari yuksektir!

* 30 yas alti bir erkegi yataga cekip televizyondan kurtarabilirsiniz. Oysa 30 yas ustu bir erkek "Beni televizyon kurtariyor" deme cesaretini gosterebilir.

* 30 yas alti bir erkek gun boyu size cep telefonuyla mesajlar yollayabilir, mektuplar, siirler yazabilir. 30 yas ustu erkegin yazdigi
son sey ilk kadininda kalmistir.

* 30 yas alti erkekleri dogum kontrolunde aktif olmaya ikna edebilirsiniz ama 30 yas ustu erkekler bunu hep sizden beklerler.

* 30 yas uzeri erkek mevki sahibi, ciddi adamdir. Onunla sokagin ortasinda bagira cagira kavga edemezsiniz. Hele merdivenlerden onun sirtinda sarki soyleyerek inmenizin hic bir olasiligi yoktur.


Sevda.Tk

Kaynak:http://www.sevda.tk/

Yorumlar

Yaşamkafe dedi ki…
Merhaba Mehtap...
İki gün önce 32 yaşıma girdim biliyorsun...30 yaş altını geride bıraktım ama ben yine benim,şimdilik bişey değişmedi,belki kırkımdan sonra yazılanlar doğru çıkabilir,bekleyip göreceğiz...:))

Şu kadarını söyleyebilirim ki,30'un üstü fevkalade bir yaşam...:))
cesetizleri dedi ki…
"30 yas alti erkegin kadini olabilirsiniz. Ama 30 yas ustunun "fi" tarihinde bir yerlerde bir kadini zaten vardir. 30 yas ustunun 30 yasindan sonra kadini yoktur, kadinlari vardir."

kesinlikle doğruuu..! :)
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Canım aklım karıştı
Herhalde çok erken kalktım diye
Hayırlı sabahlar
Yesari dedi ki…
çok acımasızzzzzzzzzzzzzz:(
Colorful dedi ki…
bencede çok acımasız, 30, bu yazıyı yazmak için fazla erken bir yaş bence. 40-45 olarak yazılsaymış çok daha mantıklı olacakmış.
mehbup dedi ki…
Teşekkür ederim yorumlarınız için,biraz acımasız ama gerçek payıda var..Tekrar teşekkür ederim..
untilwesaygoodbye dedi ki…
26 yaşındayım. :))
30 umu görmekten gerçekten çok korkuyordum. Bu yazıdan sonra gerçekten daha çok korkmaya başladım.
Ama az vaktim kalmış. :((

hakan-can olmasa kendime gelemezdim. Gerçekten de fevkalade denecek kadar güzel mi?
Adsız dedi ki…
gerçeklik payı olsa da bu kadar da acımasız olmamak lazım,bence de barajı biraz arttırmak gerek hele de günümüzde :))
mehbup dedi ki…
Koray ve Serkan yorumlarınız için teşekkür ederim..
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
3 yaş:)Nice yaşlara hep beraber...
Yorumuma güldüm::))Epey bir karışmış olmalı.Dahada uğramamışım::))
Sevgiler:)
Tuhaf Adam dedi ki…
Bayan gözüyle bakılınca doğru geliyor elbet ama, erkeklerinde sayabileceği 30 altı ve 30 üstü kadınlar arasında ki fark dizi olur 10 sene ekranlardan inmez :) hatta yaş aralığı bile vermeye gerek kalmadan evlilik öncesi ve sonrası olarak bile ikiye ayrılabilir bu kavram :) bana ilham olabilir bu misilleme olarak kadın versiyonunu yazabilirim(şaka), birçok erkekte, kadın versiyonunu doğru bulur muhtemelen :)). Ama çok güzel bir düşünce. Düşüncene sağlık :)