ATAM


Sevgili arkadaşlar,hayatımda aldığım en güzel konu ve bu konuda yazmamı isteyen değerli arkadaşlarım Ebru:http://www.kitaphane724.com/ ve Neslihan:http://neslihan75.blogspot.com/ teşekkürlerimi bir borç bilirim..Bu arada bu öncülük hareketini ve sevgi dalgasını başlatan öykü:http://beyazkedi-silbastanbaslamakgerekbazen.blogspot.com/ arkadaşımıza teşekkür ederiz.
Paşam,Atam,Önderim ne yazsam kelimeler kifayetsiz kalır.Yaşadığımız ve üzerinde binlerce şehit kanı ile sulanmış vatanımızı Atama borçluyuz..Umarım bu borçu hakkıyla ödüyoruzdur.



Atatürk bize vatanı miras bıraktı.Bizde bu mirasa sahip çıkmakta bizim boynumuzun borçu.Dilerim ki,Türk gençliği bunun farkına varır,vatanımıza dört elle sarılır..Yabancı ülkelerinin boyundurluğun altına girmeyiz.



ATAM DEMİŞ Kİ;

''Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.''

''Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.''

Türk gençliği Atamın emanetine sahip çıkın..Vatanımızı korumak ve yükseltmek sizlerin görevi,görevinizi layığıyla yapmanız dileğiyle..
Bu eşsiz mimi Mgurdal ve Corai'ye gönderiyorum..

MGURDAL:http://mgurdal.blogcu.com/

CORAYİ:http://koraybattal.blogspot.com

Yorumlar

neslihan dedi ki…
çok teşekkür ederim canım. Eline ve yüreğine sağlık.
TAZE NANE dedi ki…
Ne güzel fikir......
Yaşamkafe dedi ki…
Merhabalar Mehtap...Eklediğin fotoğrafta Atatürk'ün harika bir sözü var "Ben kalpleri kırarak değil,kazanarak hükmetmek isterim..." diyor,hayran kaldım...
hira dedi ki…
Atetürk'ü anlamak için herkesin NUTUK kitabını mutlaka okuyup okutması gerektiğini düşünüyorum.Özellikle tüm anneler mutlaka çocuklarına okutmalı yada okumalılar.Sözde değil özde ATATÜRKÇÜ olan herkese selam ve sevgilerimi yolluyorum.Sağol MEHTAP yine güzel bir hatırlatma olmuş.Emeğine sağlık.
Unknown dedi ki…
mehbup yüreğine sağlık canım. siz diğer illere göre bizden bir adım daha şanslısınız. bu fırsatı iyi değerlendirin:)
mehbup dedi ki…
Teşekkür ederim arkadaşlar,Ebrum tekrar teşekkür ederim,bana bu şansı verdiği için..
untilwesaygoodbye dedi ki…
Hayatımda yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerini enpoze etme ihtiyacını bu dönemimde yaşıyorum. Bu konuda elimden geldiğimce çaba sarfediyorum. Ne kadar başarılı oluyrum bilmiyorum ama elimden ancak işte bu geliyor.

Bu konuda mesleğim çok büyük rol oynuyor. Öğretmenlik gerçekten çok önemli bir meslekmiş. Bunu gerçekten öğretmenliğe başlayınca anladım....

Bu anlamlı mim için teşekkür ederim mehrup ;)
Adsız dedi ki…
yüreğine sağlık abla, bu anlamlı mimi, anlamına yaraşır şekilde cevaplamışsın..
mgurdal dedi ki…
Bu güzel post ve mim için teşekkürler Mehbup.

Bu hususta gereken, en kısa zamanda yapılacaktır efendim... ;)
mehbup dedi ki…
Hepinize ben teşekkür derim..
mgurdal dedi ki…
Mehbup, konunun iki kelime ile geçiştirilemeyecek kadar değerli olması nedeniyle, "Türk milletinin en büyük şansı, Atatürk" konulu postumu henüz yayınlayabildim.
Bu kaliteli konuyu bana pasladığın için tekrar teşekkür eder, güzel bir haftasonu dilerim... ;)