ANNELİK


Annelik öyle güzel bir duygu ki tarif edilemez.Bi anne olarak şunu söylemek istiyorum, bebeğimi ilk defa kucağıma aldığım zaman çok farklı bir duygu,o an çektiğin bir çok acıyı unutuyorsun...Şu an bile evlatlarımla sarılıp yattığım zaman, o an yaşadığım tüm acıları,sıkıntıları unutuyorum.Deneyin bak evladınız size verdiği sıcaklıkla herşeyi unutuyorsunuz..
Benim annem ,canım annem 13 senedir ayrı oluyorduk.Şimdi iki senedir anneler gününü birlikte kutluyoruz..Bu zamanlarımı iyi değerlendirmek istiyorum.Hayatımdan bir kesiti paylaşmak istiyorum..80 yıllarda rahatsızlığım sebebiyle Ankaraya ameliyat olmaya geldik,annemle birlikte..Annem hep anlatır o yanan tekerlekler yolun ortasında ve daha neler neler anlatır.Ben ameliyat olacağım gün bile hastaneyi bombalamışlar,15 günde onun için beklemiştik.Tabii ki ben 5 yaşında olduğum için o günleri hatırlayamıyorum.Ama hatırlayan bir kişi var ANNEM..Annem hem ağlar hem anlatır.Kızım çok acılar çekti der..Anne yüreği hala onun acısını taşır..İşte ya annelik çok farklı bizler unutsakta anneler bizim çektiğimiz acıyı unutmuyorlar.Ben yarın anneme gidiyorum ''Anneler günü ''için elini öpmeye..Tüm annelerin ve anne adaylarının ''ANNELER GÜNÜNÜ'' kutlu olsun..

Yorumlar

zaferozer dedi ki…
Çok anlamlı bir yazı olmuş.
Sizin de anneler gününüz kutlu olsun.
ebruli dedi ki…
Canım Anneler Günün kutlu olsun.Öpüyorum seni :)
HİLAL YÜKSEL dedi ki…
çok güzel bir yazı olmuş, ...anneler günün kutlu olsun canım..
shenem dedi ki…
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun:) yazın çok güsel olmuş
untilwesaygoodbye dedi ki…
Çok güzel bir yazı olmuş mehbup. Annelik duygusunu yaşama gibi bir Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum.

Ayrıca yıllar önce yaşadığınız o acı olaydan dolayı çok üzüldüm gerçekten. :(
Unknown dedi ki…
sizin gibi 2 pırlanta gibi evladı bize kazandıran annenizin ellerinden öper, anneler gününü kutlarım. iyi ki varsınız.
Yasin dedi ki…
Çok güzel yazmışsın Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum...
Yaşamkafe dedi ki…
Benim yerime de annenin elini öp Mehtap...
Kendisine sevgi ve saygılar,özellikle sizler gibi değerli evlatlar yetiştirdiği için...
Adsız dedi ki…
Değerli annenizin ellerinde öper,sevgi ve saygılarımı sunarım.Anneler gününüz kutlu olsun.Saygılarımla...
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Annem derki evlat sahibi olmadan bir anneyi anlayamazsınız diyor.Ne zor günler yaşamışlar annen yine seni düşünüyor.Annenin ve senin anneler gününüzü kutluyorum.ALLAH evlat acısı çektirmesin.Bütün annelerin ,anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Sevgiler.
NoEngel dedi ki…
Sevgili Mehbup,
Annein yanına gidince bizim içinde o mukaddes insanın ellerini öpersin.Annenizin ve tüm annelerin anneler gününü kutlarım değerli arkadaşım.Sevgiyle kal...
tasarım mekani dedi ki…
Anneler gunu herzaman oldugu icin annelere hurmet ve saygilarimi sunuyorum.. Mim olayi biraz gecikti ama aklimda.. tatildeydim yeni dondum.. guzel bir hafta diliyorum, sevgiler. medinem