SESSİZ ÇIĞLIĞIM


Blogumla ilgili geçen günlerde yorumlar aldım.Blogunuz hüzün kokuyor,denildi...Bende çok düşündüm,inceledim.Baktım doğru.Blogum hüzün kokuyor..Neden dedim acaba..Cevabını benden başkası bilemez ki..Sebebini açıklıyorum; insanların, arkadaşlarımın beni kırması ve benim bu olaylara sessiz kalmam,bloguma yansıyor.Bu da benim SESSİZ ÇIĞLIĞIM oluyor.Bloguma hep hüzünlü yazılar ve şiirler koyuyordum, koyduğum her yazıda ve şiirde benden bir parça var.İsim vermemek için genel anlamda insanlar diyorum.Beni üzenlere, kıranlara çok güzel cevaplar veririm, ama işte vermiyorum,içime atıyorum.O da birike birike bir yerde patlıyor.Umarım kimse incinmez..Bundan sonra değer verene değer vereceğim..İnsanlara hakketdiklerinden fazla değer vermeme kararı aldım..Doğru kararı aldığımı dün anladım..Keşke önce anlasaydım.Bu da benim insanlara çok güvenmem ve de benim ayıbım..
Blogum benim sessiz çığlığım, beni yansitiyor, acımı, hüznümü, sevgimi, özlemlerimi, hayallerimi görüyorum blogumda....Kendim yazmıyorum ama koyduğum yazılarda benden bir parça var..Artık arada bir duygularımı paylaşacağım..(insan rahatlıyor)
Herkese sevgi dolu bir gün diliyorum..Benim yaptığım hataya düşmeyin,hakkınızı savunun,ezilen siz olmayın.. Sevgilerimle..

Yorumlar

untilwesaygoodbye dedi ki…
Bence çok doğru bir karar almışsınız mehbup. Gerçekten çok hüzün kokuyordu blogunuz.

Çözümü siz bulmuşsunuz aslında. ;)
İndsanlara hakkettiği kadar değer vereceksiniz. Yoksa ilişkilerde (her türlü) ipin ucunu kaçırırsınız.

İyi günler diliyorum...
shenem dedi ki…
snin bloğunda bence herkes kendi içini buluyor:)"canımsın yaa" diyorum her yazını okuduğumda.sanki benden bi parçaymış yada çok yakınımmış gibi.hep sevgiyle kal hüzün prensesi;)
hjhlp dedi ki…
tam bir kız bloğu işte... blogları bile kendinize benzettiniz... ya bunları okuyunca acaip gülüyorum... o yüzden pek hüzünlü sayılmaz benim için :D

keşke ben de böyle olsaydım... sizin gibi hemen içimi döküverseydim, hemen ağlayabilseydim, böyle bağrımı açıp "gitme" deseydim.. pardon, bu sahne, babam ve oğlum'daydı... boşuna uzun yaşamıyorsunuz siz:D

hem bir şey söyleyim: bizim erkek blogları kimse okumuyor.

ağır oldu biraz... özür dilerim :(
Fikrin Ne? dedi ki…
aslında guzel hayata yasama dair hersey var guzel basarılar arkdasım
ebruli dedi ki…
Boşu boşuna kendini üzme canım.İiçidne atıp dert sahibi olma.Hakettiğine hakettiği kadar değer ver.Bir bahar temziliği yap hayatında,üzenleri çıkar gitsin.
türkmenkızı dedi ki…
hüzünsüz olmuyor mehtap hanım sevinçlerimiz kadar gerekli ruhumuz için bakın benim kitabımın ismi bile(HÜZÜNLER ÇİÇEK AÇTI)Mühim olan o hüzünlere çiçek açtırabilmek sizde bunu başardınız sanırım sevgiler Hatice Türkmen Yurtseven
zaferozer dedi ki…
Hüzünde, sevinçte bizim için insanlar için.. Anlattığına bakılırsa seni üzenler olmuş, yaşaman gereken oysa yaşayacaksın.. Bunlara rağmen kendini dediğin insanlar gibi çirkinleştirmemen senin güzelliğin olgunluğun bence..

Senin bloğun çok güzel ben okurken çok şey çıkarıyorum bu blogdan..
Anlamayan okumasın zaten..
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Canım ben senin yayınladığın şiirleri çok seviyorum,biliyorsun zaten.Ama birşeylere üzüldüğünü ve kırıldığını biliyorum.Tebrik ederim çok güzel bir karar vermişsin.Üzülmemek ve hastalanmamak için kendini değiştir.Sana değer vermeyene değer verme,hatta seni çok üzeni hayatından hep çıkar.İçine ata ata bir gün hasta olursun.Çocuğunda var.Duygularını paylaş rahatlatıyorsa...Sessiz kalma seni üzene söyle hatasını bilsin.Sessiz kalıyorsun karşındaki kendini kusursuz sanıyor.Ve sana yükleniyor.Kır karşındakini demiyorum .Yanlızca söye oda dikkatli davransın,sana karşı.
Kendine iyi bak ..
İyiki varsın.
Adsız dedi ki…
Sizin,adınıza çok sevindim ve mutlu oldum.Başarılarınızın devamını diliyorum.Sevgi ve saygılar...
khaos dedi ki…
Hüzün insandan gelir..
Yürekten..
Hüzündür çoğu zaman insan olduğumuzu hatırlatan..

Seni hüznünle seviyoruz mehbup..

Sevgiler..
tasarım mekani dedi ki…
huzun sevinc hersey bizim icin... sen en g uzel karari zaten almissin ve kararinda istikrarli olmani dilerim... Kalbini baki olana bagla seni hic yari yolda birakmaz diye seslenirim ben kendime... blogunu da kimselerin dedigine bakkma... eger senin sessiz cigligin ise birak oyle kalsin. Herkes bir sekilde desarz oluyor seninkisi de boyle demekki. Ayrica seni severek takip ediyorum.. Guzel bir hafta sonu gecirmen dilegi ile... medinem
kubra zeynep kara dedi ki…
blogunu çok seviyorum,
nedeni bu duruşun zaten.
söz söylemek kalp kırmak çok kolay,haddini bildirmekte zor değil.
kötüye kötü olmak,
iyiye iyi olmak kolaydır
kötüye iyi olmak ve susmak erdemdir der büyük insanlar.
seni sen yapan bu güzellikleri hiç yitirme ne olur.
biz seni böyle seviyoruz
Rastmekanı dedi ki…
Blogunuz yazılarınız paylaşımlarınız gayet güzel.. sadece hüzünleniyorum diye eleştiri nasıl oluyor anlam veremiyorum.. Hüzünlenmekte lazım ihtiyaç gibi bi şey.. Yanında düşünmek falanda lazım... Herşey gırgır şamatamı olacak.

Blogunuzu aynı çizgisinde aynı güzelliğiğnden takip etmek istiyoruz.. Sizi üzenleri Allaha havale edin,siz üzülmeyin...
blogunuzda sizle beraber hüznünüzü paylaşmayı seven sanalda olsa dostlarınız duacılarınız var... Yüreğinize sağlık
umar dedi ki…
İnsanlara güveniyor olmak,bu ayıp değil bence.Bilakis bu kendine güven ve insancıl duygularınızla alakalı.

Güveninizi sarsan insanlara karşı sağlam durmak için almış olduğun karar çok güzel.İnsanın arada böyle kendini değerlendirmesi ve hayatıyla ilgili kararlar alması gerekir.

Günün bloğu olmuşsun tebrik ederim.Tıklayıp geliverdim.

Kal sağlıcakla
afacanvelet dedi ki…
Çiçekleri blogumda en güzel yere koyacam:)Tebrikler size.sağol varol.
deepman dedi ki…
Geç oldu ama tebrik ederim..