Babasını Kaybeden Tüm Çocuklar İçin


Babalar günü yaklaşıyor,babalarını kaybeden tüm çocukların bu özel günde yalnız kalmasın, sahip çıkalım..Benimde iki tane yiğenim var, biri 1 yaşında biri 5 yaşında yetim kaldılar.Babalarından kalan eşyaları saklıyorlar, kullandığı parfümü bile aynı o şekilde muhafaza ediyorlar, canlarım benim...Her sene babalarının mezarlarını ziyarete giderler(farklı şehirde bulunuyorlar),mezarını temizlerler, sularlar, gözleri gibi bakıp gelirler..Çok zor ya babasız kalmak çok zor ya, evlerin direğidir babalar...
Bana sorarlar teyze babam nasıl biriydi, anlat teyze derler, tek bana değil, babalarını tanıyan herkese sorarlar, babalarına duyulan özlem var içlerinde..
Canlarım benim, bu babalar gününde babalarını kaybeden tüm çocuklara sahip çıkalım.En azından o gün babalarının yokluğunu hissettirmeyelim.
Selami Şahinin Özledim şarkısını bu sefer bir sevgiliye değil, babasını kaybetmiş tüm çocuklara gelsin, bu şarkıyı söyleeyen Selami Şahin ve Tuncer Birdalın şiiri çok etkiliyici ve babalara duyulan özlemi anlatıyor. Ben dinlediğimde ve şiiri okuduğumda çok ağlamıştım.Unutmayalım babasız kalan yetimleri unutmayalım..
Tüm babasız kalanlara ve tüm babalara sevgiler olsun,selamlar olsun ...

Yorumlar

biggeee dedi ki…
bende babamı kaybettim ve yiğenlerini çok iyi anlıyorum.onlardan şanslıyım aslında babamı tanıdım en azından nasıl konuşurdu, nasıl gülerdi onları hatırlıyorum en azından ama babalar gününde mezar dedikleri toprak yığınına bakmak ziyaret etmek zoruma gidiyo:(
Yasin dedi ki…
çok güzel yazmışsın mehbup yüreğine sağlık...
Rastmekanı dedi ki…
Allah sabırlar versin.. Cennetinde cem eylesin inş tüm yetimleri..
Adsız dedi ki…
Nur içinde yatsın..Ne diyeyim çok haklısın..Yüreğine sağlık..
Pabuc dedi ki…
gzel bir konuya değinmişsin..benim de her babalar günü ve anneler günü aklıma gelir annesiz ve babasız insanlar..bir kişi bile bu günlerde hüzünlenip gözyaşı dökyorsa bn bu günlerin olmamasını isterdim...sonuçta hergün anneler günü babalar günü..
mgurdal dedi ki…
Tek kelime ile ŞAHANE...
Babasını iki yıl önce kaybetmiş biri olarak, hiç bir postu bu kadar etkilenerek ve göz yaşları içerisinde okuduğumu hatırlamıyorum.
Duygu dolu paylaşımınız için teşekkürler.

Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
Babalarını kaybeden herkesin, başı sağ olsun...
Unknown dedi ki…
ne yazacağımı bilemedim. boğazıma birşey düğümlendi kaldı. Allah geride kalanlara sabır vesin. tüm babasını kaybetmişlere başsağlığı diliyorum gönülden. nurlar içinde yatsınlar.
shenem dedi ki…
çok doğru konuya değinmişsin mehbupcum.gerçekten bu babalar gününü çift taraflı düşünmek gerek
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Benim duyarlı arkadaşım çok doğru söylüyorsun.Bende babamı 9 sene önce kaybettim.Babasızlığın ne olduğunu çok iyi bilirim.Babamın öldüğü gün benim için dünyanın sonu o gündü.Bu yazıyı yazarken çok duygulandım.Teşekkür ederim.Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
mehbup dedi ki…
Çok şey yazmak isterdim de, hastayım gene şifayı kaptım ben..
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum..
Sevgi ve sağlıcakla kalın.Yorumlarınıza cevap yazamadığım için özür dilerim..Tekrar teşekkür ediyorum..
fasni dedi ki…
bu dünya hic bi cocuk öksüz kalmasın