Canımmm Bloxoo




Bloxoo da acısıyla tatlısıyla 8 ay geçirdim.Geçen hafta son noktayı koydum..Geç kalınmış bir noktaydı...Hesabı kapatırken blogumunda benimle geleceği sandım,meğerse öyle değilmiş.Beni bekliyor sahipsiz, bir bakıma iyi oldu,izlemeye alamadım blogları oradan görüyorum.Bloxoo çok güzel bir yer, özellikle eski zamanları gerçekten çok güzelmiş,kızardım aslında eski denildiği zaman ama son zamanlar yaşananlar fikrimi değiştirmeme sebep oldu.

Bloxoo da çok şeyler yaşadım..Yeri geldi mutlu oldum, hüzünlendim, özel günleri kutladım, ufak tartışmalar yaşadım, yeri geldi oyunlara katıldım...En önemlisi yardım çağrılarıma cevap verildi.Yardım elini uzatan herkese teşekkür ederim.Birde oyun başlığım var, rekor kırılmaya çalışıyorlar..Gittiğim gün en çok buna üzüldüm..
abdullahkocoglu:
Dikkat edin başlık sahibinin vasiyeti var, 5 bin...
biribiri:
5 binn olsa ne olacak ki mimarı gitti :(

Uzaktan da olsa inşallah görürüm..Bu oyunuma yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.

Bloxoo da en çok mutlu olduğum an günün blogu olduğum gündü,asla unutmayacağım bir gündü..



Bloxoo'nun birde görünmeyen yüzü var ki...İnsanlara yapılan saldırılar hoş değil, insanların peşlerine adam takmalar, laf sokmalar,bu laflar son zamanda boyutu değişti, avatarları kıskanıp başlık açanlar, kelime hatası arayıp insanları rencide etmeye çalışanlar (kendi kelime hataları görmekten acizler),insanlara atılan iftiralar çabası, ağa gibi dolaşanlardan tutup da insanları tehdit etmeler,cevap verince sen maşasın deyip de kendilerini kurtarma çabaları...Bir dönüp de kendilerine baksalar görecekler ne olduklarını....Bloxoo da çok kişi geldi gitti,ben ilk değil sonda olmayacağım..
Blogum hacklenecek diye de bir korkum yok,giden emeklerim olsun..Gerçek alemde olduğu gibi sanal alemde de gururum ve insanlığım yanımda...Bundan ötesi yok...

Bloxoo'yu seviyorum,çok güzel günlerim geçti...Son kez şunu söylemek istiyorum.Bloxoo da favoriye alanlar,puan verenler ve yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum..Saygılar...
SON

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Bloxoo bize çok güzel dostluklar kazandırdı. Ama son 1 ve 2 aydır iki-üç kendini bilmeyen insanlar bizim peşimizi bırakmadılar. gerek iftiralara gerek formlara sataşmaya devam ettiler. her seferinde kaçtık ama bazen boğazımıza kadar getirdiler. tehditler etmeye devam ettiler. evet bir de avatar ve birde rencide etmeye çalışmaları. ama artık geride kaldı. bloxoo bizler için bitti. şimdi en ezından kafamız rahat.

seni seviyorum.
Adsız dedi ki…
Bloxoo'da tanıdığım tüm ama gerçek arkadaşlara burdan selam söylüyorum ve hepsini öpüyorum. onları takip etmeye çalışacam.
oyun dedi ki…
evet az zamanım geçmedi bloxoo da..
Abdullah dedi ki…
Bloxoo'dan ayrıldığınıza üzülmekle beraber bu sizin kararınız, saygı duyarım.

Ben 10 seneyi aşkın internetle bir şekilde içli dışlı oldum, oluyorum. Bu tür ortamların çok fazla ciddiye alınmaması gerektiğini epey zaman önce kavradım. Nihayetinde kısıtlı bir platform. Platform içinde kafanıza uygun olan zaten kendini belli eder, onlarla diyaloğunuzu bir şekilde sürdürürsünüz...

Mühim olan dışarıdaki hayatımız ve onu nasıl geçirdiğimiz. Ve tabiki geleceğimiz...

Kelime Oyunu'nun eskisi gibi olmayacağını siz de biliyorsunuz. Ama elimden geldiğince oraya eklemede bulunacağım inşallah.

Kendi adıma bloğunuzu takip etmeye gayret edeceğim. "Yaşadıkça" bloğunu da aynı şekilde..

Bizi de unutmayın tabi..

Abdullah.
mehbup dedi ki…
@ness, iyisiyle kötüsüyle günler geçirdik..Hayırlısı..

@oyun,sizde mi yaralandınız.. Hayırlısı..

@abdullah,evet kararı vermek kolay olmadı ama verildi.Pişman da değilim..çok güzel bloglar gördüm,tanıdım onları..

Sanal alem diye yapılanlar çok acımasız.Bu benim anlattıkların yaşananların 3 de 1 geri kalan 3 de 2 si yazılamıyor maalesef..

Biliyorum kelime oyunu eskisi gibi değil..Teşekkür ederim..

Ben takip ediyorum blogunuzu..Sağlıcakla kalın.Teşekkür ederim..
calculus dedi ki…
:)
Koy gitsin ya Mehbup, herkes layık olduğu yerdedir. Bir yeri güzel yapan içindeki kişilerdir, kafan rahat olsun için huzurlu olsun yeter.
Özgür dedi ki…
Bloxoo'nun demirbaşları olarak sizler gittikten sonra zaten hiç bir hareketlilik kalmamış orada. Bu tarz yerlerde uzun zamandır aktif olmuyorum zaten ama şunu biliyorum her forumun aktif üyeleri vardır, onlar sorumluluk sahibi değildir ama aslında orayı yönlendiren o kişilerdir. Ve o kişiler giderse site resmen çöker.
Ki Bloxoo forumda şu anda o durumda. Yalnızca bir kaç kişi kaldı.
Aynı şekilde afedersiniz ama her forumun hanzoları ve denyoları da vardır. Onlarda forumun çöküşüne vesile olan dangalaklardan ibarettir. Aslında dikkate bile almamak gerekir ama bir noktadan sonra can sıkmaya başlarlar.

Ben zaten beğendiğim blogların hepsini blogger'dan takip listeme almıştım önceden onun için şu anda herkes terketse bile orayı ben beğendiğim yerleri izlemeye devam edebileceğim. :D

Yolunuz açık olsun yorumlarımızla her zaman buradayız.
kardelen dedi ki…
evet sevgili Muhbup güzel bir ortam bloxxo. Senin için nasıl iyi olacaksa öyle olsun. Artık bolğunda görüşürüz sevgilerimle...
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Hayırlı bir hafta geçirmen dileği ile!
Sevgiyle kal...
Tuykalem dedi ki…
Paylaşabildiklerin neredeyse orası güzel. Şimdi burada paylaşıyorsun o zaman burası güzel. :)
Unknown dedi ki…
Sizin gibi seviyeli güzel bir arkadaşın bu kararı almasına saygı duyuyorum.Güzel günler sizinle olsun.Görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın...
Bloxoo'yu bende hala çözebilmiş değilim.Sadece üç ay önce kafam bozuldu script'i kaldırdım sayfadan,sıra silmeye gelecek bu gidişle...
Adsız dedi ki…
Öncelikle,almış olduğunuz bu karara saygılıyım.Ancak,sizin gibi değerli arkadaşları,çok arayacağımız kesin.İnanın çok üzüldüm...
Daima sizi takip edeceğim.Güzel,duygulu ve samimi yazılarınızı içtenlikle okuyacağım.
Güle,güle...Herşey gönlünce olsun.
Hep sevgiyle kal...
Adsız dedi ki…
Duyunca üzüldüm ama ben zaten sizleri bloglarınızla yazılarınızla takip ediyorum bloxoo çokta önemli değil.Doğrusu aynı zamanda bırakmışız ilginç yani ben aktif katılımı bıraktım kaydım duruyor sizlersiz zaten tadı yok.İkinizi de çok seviyorum sağlıcakla kalın sevgilerimi yolluyorum..:)
BilgiBankan dedi ki…
Şimdi duydum hiç de üzülmedim aman yanlış anlama sizin için en mutlu nokta neyse onu isterim ben zaten yeni bloglar tanımak için girmiştim.Tanıdım ve tanıyorum da ;) Sizi okumama sebep(Neslihan ve sen) bloxoo üyeliğiniz değil kişiliğiniz ve güzel yazılarınız :)
hjhlp dedi ki…
Bloxoo'da ben de eksikliğini hissettim. Ama asl olan bloglardır. Yaşasın bloğun, yaşasın blgolarımız,ve yaşa sen
khaos dedi ki…
:) Çok sevindim adına, artık eskisi gibi sık girmediğim için takip edemiyorum..
Ama benim komik bir anım var, blog tutmaya başladığımın 15 inci günü günün bloğu olmuştum:)

Komik gelmişti:)
Unknown dedi ki…
zaten pek bir tadı tuzu kalmamış, son zamanlarda zaten yoktu. bir bloxoo macerası yaşandı bitti.:)
elifin terazisi dedi ki…
Üzüldüm, ama karar sizin,belli ki incinmişsiniz :((
Şenay- Doğam dedi ki…
Sevgili Mehbup..

Meyve Veren Ağaç Taşlanır

Sen Forumun.. parmakla gösterilen , sayılı isimlerinden birisin.

Senin hakkın da birisi "A" dese..ama sen hayır ben " B " yim desen..inanacak olduğum kişi sensin.

Abdullah bey ne kadar güzel yazmiş. Önemli olan gerçek hayatta yaşadığımız olaylar,kişiler.
Sanal ortamı bu güzel kafana bu kadar takma .

Sadece günlük koşturmacadan kaçmak , bir kaç dk , neşelenmek ve diyaloglarını sevdiğim isimleri görmek adına foruma giriyorum.

Sataşan olursa da "eyvallah " derim.

Söz gümüşse , sükut altındır..

Öpüyorum seni..
hakan-can dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hakan-can dedi ki…
Yukardaki yorumu sabah saat dörtte yazdığım için kelime hatası dolmuş,o yüzden yeniden yazıyorum Mehtapcım...:))

Neler olduğunu bilmiyorum son zamanlarda Bloxo'yu takip edemedim,ben de bir nevi soğudum ordan,Forumda laylay lom yapmaya zamanım da yok zaten...

Neyse sen en iyi olanı yap kendin için,canını sıkma fazla,herşey gelir geçer...
Fikrin Ne? dedi ki…
bu en cok benı etkıledı ne yalan soyluyum bloxoo ya bende gırmıyorum sız gıttıkten sonra ama halen anlamıs degılım nedensız ,sebepsız ayrılamaların sadece bır avatardan yada laf sokmaktan ıbaret olduguna..
Nesli gitti hatırlarsın mehtap ben sormustum sonra sen gıttın baktım hıcbırsey eskısı gıbı olmuyacak bır faydası yok bende vazgectım canım arkdadasım bloxonun bıze kazandırdıgı gercekten bısey yok sızden baska neslıden ,hakandan senden,ozzyden ve akılıma su anda gelmeyen bır cok arkadaslıklar dostluklar kazandım ki hakanla aramdaki dostluk kardeslik ilişkisi bunlara sadece bır ornektır ki hakanı hıc gormedım yuzyuze konusamadım ama bana boyle bır kardes boyle bır dost kazandırdı ..
Ben zaten hergun ugruyorum bloglarınıza neslınınde senınde ama keske boyle olmasaydı canım arkadasım
Beyaz Hanımeli dedi ki…
Bloxoo'da sizi çok kısa bir süre tanımak kısmet oldu maalesef. Ama tanıdığıma çok memnunum. Hani bazen tanımadığınız insanları seversiniz, içiniz ısınır ya aynen bana da öyle oldu. Blogunuzu, haberlerinizi almak için sık sık ziyaret edeceğim. Sağlıcakla kalın. Sevgiler.
Unknown dedi ki…
Boloxo yoksa bizdemi yokuz nerelerdesiniz görümeş dileğiyle,

Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle sevgiyle kalın...
mehbup dedi ki…
@calculus,siteyi güzel yapan içindeki insanlar ve huzurdur..Haklısınız, bıraktım gitti zaten..sağolasın..

@mr_loney, teşekkür ederim.Bloxoo düzelir,eski haline gelir.. Yaşanan şeyler insanın canını sıkıyor.Sizi takip ediyorum zaten..

@leydielif, hayırlısı,bloxoo güzel bir yer..

@sanslı, sevgiyle kal,en hayırlı bu şekilde olması..

@tüykalem teşekkür ederim, burası güzel..

@belgin, fazla görüşemedik ama teşekkür ederim canım,sevgiyle kalın..

@içimden geldiği gibi aslında çok güzel bir yer, fakat bu aralar yapılanlar hoş değildi..bozulmuştu bir ara..umarım düzelmiştir..

@emin bey teşekkür ederim,takip ediyorum ben sizi..sağlıcakla kalın..

@cosmos, bloxooda ilk tanıdığım kişilerden birisiniz.bizde seni seviyoruz sevgiyle kal...

@bilgibankan,çok teşekkür ederim..kendine iyi bak..
cafemis dedi ki…
Akdenizden kucak dolusu sevgiler arkadaşım
mehbup dedi ki…
@muhaber sağol, bloglar ayakta duruyor ya önemli olan bu....

@khaos,teşekkür ederim,ne güzel blogunuz beğenilmiş ki 15 gün içinde günün blogu olmuş..

@ebrum, tazı tuzu kalmaıştı,yaşandı bitti..sağol canım:)

@elifin terazisi, karar zor oldu ama oldu.. teşekkür ederim..

@doğa,güzel sözleriniz için teşekkür ederim...Siz benim için saygı duyduğum ve sevdiğim bir insansınız..Sevgiler..

@hakan, inan varya bir an adsız yorumu görünce korktum..Altta ki yorumunu okuyunca rahatladım...Forum artık bozuldu, bazı kişiler forumu başka amaçlar için kullandı..Artık eski neşesi yerin kin görülüyordu..Teşekkür ederim hakan,sağlıcakla kal..

@umut,bloxoo bize birçok bloglar tanıttı,dostluklar tanıdık.Ama sen de görüyorsun eski tazı tuzu kalmamıştı..Evet umut,söylediklerim görünen kısmı,bazı şeyleri yazamadım.Dediğim gibi yaşananlar 3 de 1'i, 3 de 2'si yazılamıyor..Hayırlısı buydu inan..

@beyazhanımeli,aynı duyguları yaşadık,az tanıdık ama olsun.bloglarımız sayesinde hep görüşeceğiz,takip ediyorum sizi...Sevgiler.

@belgin, asla canım öyle şey olmaz, biraz ihmal ettim sizleri ama geldim artık..iyi tatiller.

@cafemis,teşekkürler..Bizden de sevgiler..
Adsız dedi ki…
bloxoo bloxoo olalı benim gibi senin gibi sini zor bulur. kapanır gider de orası. ben girdiğim zaman çok durgundu valla. biraz hava getirdim. çıktım hava kaybolmuş. sizde çıktınız seviye de kaybolmuş. ben şimdiki bloxoo dan bunu anladım :)))
mehbup dedi ki…
Hoşgeldin bilgin, yorumun için çok teşekkür ederim..Bloxoo çok sakin olmuş, nerde o eski günler...
Biranne.com dedi ki…
Merhaba,

Nereye gittiniz, neden sahipsiz diyordum... friend feed üzerinden gördüm sizi. Üzüldüm, üzüldüğünüze. Her şey gönlünüzce olsun. Önemli olan budur.

Sevgiyle kalın.