Keşke Aldatmasaydı...


Aldatmak ile ilgili o konulara fazla girmek istemiyorum ama.. Bu yazıyı yazarım Hatice Hanım gönderince çok üzüldüm..Kendimi o kadının yerine koydum içim acıdı,dayanamadı yüreğim.En çokda üzen hasta olan birinin yaşaması.O kadının sevgiye morale ihtiyaçı olduğu an bunu yaşaması..çok acı çok...Aşık olan kadın, herşeyi bilir aldatıldığını bile..Bazı kadınlar bunu dışa vurur, bazıları bunu içinde saklar..Sonuçta bilirler aldatıldığını..Kadınlar herşeyi hisseder..
İşte o yazı:

BİR KADININ AŞKI

Karım 1998'in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karım, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler,'Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri ' derdi..

Ölmedendi, yedi tane resmimiz vardı. 97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: 'Biliyorum' dedi. izmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.
A.
R.
K.
A.
S.
I.
N.

Gerisi için yıllar yetmemişti. Ama sanırım 'Arkasına bak' yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm. İnanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir Mektup çıktı!

Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden kan, zarf ise simsiyahtı. Ve içinden şu sözler çıktı:'14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/Söylemene gerek yok,biliyorum...'

2002'deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor.içim acıyor şimdi. çünkü kadınlar biliyor, hissediyor... seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir...

AYŞE ARMAN

-@-@-
Bu yazıyıda okumanızı tavsiye ediyorum..Aslı arkadaşımızın yazmış olduğu Yaşarken Sevilmek çok güzel bir yazı, hiç birşey için geç değil..Yaşarken duygularımızı paylaşalım.

Güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.İyi tatiller..

Yorumlar

Adsız dedi ki…
içim parçalandı...
Tuykalem.org dedi ki…
Bir kadının aşkı yazısını daha önce de tesadüfen okumuştum. Ama kesinlikle hiç bir şeyin gizli kalacağına inanmıyorum. Aldatmak varsa o ilişkide hiç bir şey yokmuş derim. En iyisi bu davranışı sergilemeden çekip gidebilmeyi bilebilmeli insan.
BilgiBankan dedi ki…
Gerçekten Harikaymış çok etkiledi beni ya :(
Aslı dedi ki…
İçim acıdı...
cansudere dedi ki…
gerçekten çok güzelmiş .kadın olmak nasıl bişey!!kadınlar herşeyi sezer,seven insan herşeye katlanır mı??varmıdır böyle bir sevgi ben anlayamıyorum ama gerçekten çok güzel ,paylaşımınız için teşekkürler...
Büşra Bayram dedi ki…
çok güzeldi :)
Büşra Bayram dedi ki…
çok güzeldi :)
Beyaz Hanımeli dedi ki…
İnsanın içi ürperiyor okurken. Çok dokunaklı gerçektende.
mutfakcini dedi ki…
Çok etkileyici.Böyle erkekler de var yani.Hem aldatıp,hem vicdan azabı çekiyo.Ne yürek ama..
Elifin Terazisi dedi ki…
Etkileyici.....
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Etkileyici bir hikaye!
Paylaşımın için teşekkürler canım.
Sevgiler...
TATESAL dedi ki…
Kadınların 6. hisleri çok kuvvetlidir....
hele eşleri hakkında pek yanılmazlar...
Sevgiler canım,çok güzeldi...
haykırış dedi ki…
Sayın mehbup,
Hep söylerim lakin bu kez sayfanızda okuduğum bu yürek yakan yazı üzerine bir kez daha söylüyorum ki CAN YAKANIN CANI YANSIN..
Allah tüm seven ve sevilenleri korusun.
Saygılarımla
shenem dedi ki…
ummm:( ık..mık...yüreğim kalktı..

iyi pazarlar bu arada mehbupcumm.öpülesi kalbinden canım bnim
Adsız dedi ki…
belli etmeli söylemekten çok..

yamur
Adsız dedi ki…
izmir,hayallerimn şehri ve hayallerimi kaybettgim şehir.yazıyı okurken yüregim sızladı.yıl 2001 bende hissttim aldatıldıgımı biranda yüregime bir sızı geldi ve esimi aradım.o panikledi teli kapattını sandı ve konusmalarını aynen duydum.sonuc hiçbirşey eskisi gibi olmadı ve 6 yıl oldu ayrılalı.pişmanıyım degilim.o sızı onu hergördügümde yüregimi paramparca edecekti zaten.
mehbup dedi ki…
Adsız,söyleyecek söz bulamadım.. çok üzüldüm... Kadınlar herşeyi hissediyor..
Adsız dedi ki…
Çok acı bir o kadar etkileyici ve hazin bir son. Maalesef hayat her zaman adil değil.Çok üzdü beni doğrusu.
MAVİ TUTKU dedi ki…
Of süperr. İçinin yanmasını hak etmiş. Anlayamıyorum ya anlayamıyorum, bir insan nasıl olurda hem sever hem aldatır, hem aldatır hem eve gelir ve sevdiğini söylemeye devam eder..masum ve sadece seni sevmekten başka suçu olmayan birine bunu nasıl yaparr.
Kadınlar asla affetmemeli ya asla.

Duruşu, onuru, gururu olan hiç bir kadın affetmemeli. belki bazı nedenlerle sürdürmek zorunda kalır bunu anlarım, ama katlanmak başka, herşeye rağmen katılmak çok daha başka...
Gülden dedi ki…
en son maraz diye bir kitap okudum ordada konu aldatılmaktı. adam nasıl karısnı aldattığından bahsediyo bir bölümde kendisinin aldattığını ama bunun çaresizliğini... aslında ne kadar saçma yaptım pişmanım sözleri ne anlamsız bir bayan için anlamsız ama yinede duymak istiyoruz..
yazına bayıldım. ve sayende günün blogu olduğumu öğrendim canım çok teşekkür ederim.