Geceden geriye ne kaldı!!!!


Cumartesi çok güzel bir gece geçirdim.Güne kötü başlamıştım ama güzel bitti.Bu yazıyı önceden hazırlıyacaktım ama rahatsızlığımdan dolayı kelimeleri toparlayamadım.Şimdi biraz daha iyiyim.Aslında hiç gitmek istememiştim ama gece güzel geçti,eğlendik..Güzel bir hediye ile başlangıç yaptık, müzikler ve sanatçılar çok güzeldi.En son fasılla son buldu..Yemeğin başlangıçında sunucu konuşma yapıyordu.Biz sekiz kişilik masada oturuyorduk.Masada tek bir kırmızı kalp vardı.Bu kırmızı kalbin içinde çok güzel yazılar vardı,tabii ben sonra gördüm.Sunucu tam kırmızı kalp ile bilgiler verirken, içindeki yazıları anlatıyordu.Arkadaş o kırmızı kalbi bana uzattı,aldım bakıyordum ki.. Sunucu şöyle dedi:
-Bu kırmızı kalp kimin elinde ise onun olsun.
O an başımı kaldırmamla masadaki gülen gözler bakıyordu bana.Benim olmuştu,masadaki tek kalp.. Aslında o kadar şanslı değilim ama bu ufacık durum bile beni çok mutlu etti.
Bu arada geceden geriye tek kötü şey.. Sigara içmek için dışarı çıktım ve o an şifayı kaptım.İki üçgündür ara ara ateşlendim.Şu an iyiyim.Genede elimde çok güzel şeyler kaldı.Güzel bir hediye ve kırmızı kalp...Mutluyum...İşte kırmızı kalpten seçtiğim güzel bir yazı:

HER ŞEY ''İNSANI SEVMEKLE BAŞLAR''
OLGUNLAŞMAK GEREK
Hayatımda ilk önce sevmeyi öğrendim. Çünkü sevdikçe kendimi hissettiğimi gördüm, affetmenin ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm.
Bir gün geçmişime baktığımda pişmanlıklarımdan üzülmediğimi gördüm. Bunları ben yaşadım…
Birisini hatırlamanın aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık, trafik ışıklarından geçerken omzumun üstümden şöyle bir baktığımı şehri terk etmeden yakaladım, bana değer veren insanların çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım.
Birisini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım, sen benim için önemlisin cümlesinin verilebilecek en büyük hediye olduğunu buldum.
Bir yerden sonra kelimelerin mana ifade etmediğini biliyorum, sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni düşündüğü duygusu beni sevindiriyor.
Mutlu olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım.
Kaçırdığım fırsatların aslında bana yeni fırsatlar türettiğini gördüm. Yıldızların benim için parladığını göremeyen gözlerim, gün geldi hayatımdan kayan yıldızların gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladım.
Gözlerin kelimelerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum, hayatımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim çünkü onlarında bana değer verdiğini biliyorum. Telefonun tuşlarının, üzüntünün mutluluğun ve yıkıntının sığdığını gördüm, yaşamın yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim.


YÜREKLERİNİZDEN SEVGİLERİN VE KÜÇÜK MUTLULUKLARIN EKSİLMEMESİ DİLEĞİYLE.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
geçmiş olsun gülüm. bensiz bir eğlenceye gittin vah be :((

Hayırlı kandiller öpüyorum seni.
mehbup dedi ki…
Haykırış:
25 Şubat 2010 Perşembe 12:37
Sayın mehbup,
Ne de güzel anlatmışssınız yaşam sürecinde ki gelişmeleri özetleyerek kimilerine ders niteliğinde..
İnsan zaten hatasını anlıyorsa yaşam farklı bir güzelliktir o kişi için ve bu yazınızı sizinde izninizle çoğaltıp email kişilerime göndermek istiyorum ki birileri ders alsın yuvaları yıkılmasın, gururları incinmesin diye.
Sevginin ne demek olduğunu öğrensinler diye postalamak istiyorum birilerine.
Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dileğiyle kandilinizi kutluyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla
Adsız dedi ki…
seni seviyorummmmmmmm
mehbup dedi ki…
@haykırış, yazıyı düzenlerken yorumunuz kaldı,kurtaramadım.yorum takibinden buraya aldım. kusura bakmayın.. Teşekkür ederim. tabii ki alabilirsiniz.

@ness, vallaha canım öyle oldu:(
mehbup dedi ki…
bende ness canım,bende çok seviyorum:)))
haykırış dedi ki…
Sayın Mehbup,
Rica ederim ne demek aslolan yazının kalması yazınız zaten başlıbaşına bir ders anlayana ve pay çıkaranlara ne mutlu..
Sevgi ve saygılar
mehbup dedi ki…
@haykırış, çok uğraştım ama yapamadım. üzüldüm.. yorumunuzu takipten aldım.kurtardım bir şekilde.. çok teşekkürler.
Pilli Petro dedi ki…
geçmiş olsun öncelikle. farkındalıklarımızın günden güne arttığını düşünüyorum bende. umarım hep iyi yönde artar diyeyim :)
mehbup dedi ki…
Sağol bekriya,teşekkürler:)
MiM dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
MiM dedi ki…
Geçmiş olsun.
Çok sevdim yazıyı, hatta bir kısmını yayınladım başka yerde. :)
mutfakcini dedi ki…
Geçmiş olsun.Ne yaşamak istiyorsak onu yaşayalım diyorum..Uğrayamadım canım,geçmiş kandilini kutluyorum.sevgilerimle..
Şenay- Doğam dedi ki…
Öncelikle çok geçmiş olsun Mehbupcum..Sonra da ..kucuk kalbın senı bulmasına cok sevındım..omrun boyunca...hep guzel kalpler senı bulsun..
Beyaz Hanımeli dedi ki…
Sevgili Mehbup, geçmiş olsun. İyileşmene sevindim. Yazı çok güzelmiş gerçekten. Herkesin unutmaması gereken şeyler bunlar. Kendine iyi bak Mehbup'cuğum. Sağlıcakla kal. Sevgiler.
BilgiBankan dedi ki…
http://www.sinavlar.net/haberoku.asp?id=567 adresinde açıklaması var yönergeleri izleyerek ulaşabilirsin iyi bloglamalar :)