Dua ve Çantada Keklik Sevgiler



Sevgili blog arkadaşlarım ve google dan gelen ziyaretçilerim, benim için çok değerli bir arkadaşım dostumun annesi bir hafta önce ameliyat oldu.Sonuçlar pek iyi çıkmadı.Şimdi diğer sonuçları bekliyoruz.Bir hafta kaldı.Bu bir haftada duanıza ihtiyaçımız var.Hayat acımasız, insanı yıkıyor.Ben elimden geldiğince yanında olmaya ve destek olmaya çalışıyorum.Belki yeterli geliyorum belki gelemiyorum.Her sabır dediğim de içim gidiyor.Annesini her anlattığında sanki benim annem hasta diye içim yanıyor.Dün bana dedi ki'' Gözüm de yaş kalmadı..'' çırpınıp duran dostuma duanızı bekliyorum.Şu an da beklemektan başka çaremiz yok ve duanızı esirgemeyin.. Herkese tek tek teşekkür ediyorum...

@@@@@

Kırmızı kalbimden bir yazı..İyi düşün.Bir kere daha düşünün.Eşinize,sevgilinize,ailenize, arkadaşınız,dostunuzu ihmal etmeyin.Her şey için çok geç olabilir.. İşte:

Çantada Keklik Sevgiler..

“Çantada keklik sevgiler, alışkanlıklar...Yemek yenecek, sofra kaldırılacak, çocuklar yatağa. Diziyi kaçırmamalı, sabah erken kalkılacak, bulaşıkları da yıkamadık. Ne zamandır tutmadı bu adam elimi? Amannn...Çocuklar işte. Bu cümleyle birlikte yazının geri kalanını gizlemiş olduk...Yine neden bağırıyor ki bu? Aa... evet çorap kalmamış. Ne kadar ortalama hayatlar. Değişecek mi bir şeyler? Belli mi olur piyango çıkar belki...” Kaçımız bu cümlelerin uzağındayız, kaçımız her gün gördüğümüz bir aile bireyinden ya da eşimizden esirgiyoruz sevgi sözcüklerini. Ne gerek var değil mi? Akşam evde görüyoruz ya yetmez mi? Peki ya göremezseniz bir akşam? Ya göremezseniz? Çantada keklik sevgiler işte. Alıştığımız kadın açmayabilir kapıyı bir gün işte, alıştığımız bakkal her zaman olmayabilir her zamanki yerinde, alıştığınız iş arkadaşınız gelmeyebilir bir sabah. O sabah ya da o akşam olmadan gözlerinizi kaldırıp bir bakın ne olur. Ya şimdi neredeyseniz bir düşünün lütfen. En son ne zaman kaldırmıştınız başınızı, ne zaman bakmıştınız?
NE ZAMAN?.....

Yorumlar

Pilli Petro dedi ki…
canım adresimi değiştirmek zorunda kaldım yeni adresim
www.ucuncubasamak.blogspot.com haberdar edeyim dedim.

ayrıca çok geçmiş olsun duaya bi isim daha eklerim acil şifalar diliyorum

bek
ri
ya
absalom dedi ki…
iyi dileklerimi kabul ediniz lütfen...
tuykalem.org dedi ki…
Geçmiş olsun. İnşallah güzel haberlerini de okuruz.
sevgi dedi ki…
geçmiş olsun canımm. allah acil şifalar versin..
Beyaz Hanımeli dedi ki…
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Birşeyleri kaybetmeden önce değerlerini anlamak çok önemli gerçektende. Her sahip olduğumuz şey için şükretmek lazım.
Sevgiler.
GÜVEN SERİN dedi ki…
Lütfen ilinizi uzatın! insandan insana akacak enerjiye hep inanmış biris olarak; insana ait ve sevgi ile yoğrulmuş duaları yolluyorum size...
Unknown dedi ki…
Sevgili Mehbup, çok üzüldüm allah şifa versin. Umudu yitirmemek lazım.
Sevgiler canım.
Elifin Terazisi dedi ki…
Mehbub, çok geçmiş olsun, Allah sevenlerine güç, kendisine de şifa versin inşallah......
Adsız dedi ki…
mehbupcum arkadaşının annesine acil şifalar diliyorum.Rabbim en kısa zamanda iyileşmesini nasip etsin.
haykırış dedi ki…
Sayın mehbup,
Rabbimden şifasını esirgememesini ve iyilikleri vermesini diliyorum duamızı esirgemeyeceğiz emin olabilirsiniz.
Rabbim yar ve yardımcıları olsun.
Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Sevgi ve saygılar.
TATESAL dedi ki…
Canım rabbim hayırlı şifalar versin arkadaşınızın annesine yar ve yardımcıları olsun!!!
Efsa dedi ki…
Geçmiş olsun :(
Esin Bozdemir dedi ki…
Çok geçmiş olsun...Allah'tan şifalar dilerim..