YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BİLGİSİNE,


Yetmiş altı yaşında emekli Deniz Astsubayı ve Kıbrıs gazisiyim.Vatanım ve milletim için 30 sene hizmet verdim.Hayatımı bu değerler uğruna feda etmekte hiç bir beis görmedim.Deniz kuvvetlerinde muharip astsubay olarak gemi silahlarını kullanmak görevine sahiptim.

Kara savaşlarına bigane olduğum halde komutanlarımın emriyle Kıbrıs 6. kolordu emrine verilerek Kara muharebesine katıldım.Taktik ve silah bakımından yabancı olduğum bu göreve asla yapmam yapamam düşüncesi içime doğmadı.Yurdum ve yüce milletim için canımı vermeye,şehitlik mertebesine yükselmeyi şeref addettim.

Yukarıda şahsım hakkında verdiğim bilgiden maksat Askerlik mesleğinin mukaddesliğini şahsım adına anlatmaktır.Bu düşüncelere hakim olmuş bir baba olarak,oğlumun şerefli ordu mensubu olması için peygamber ocağına verdim.O da bu manevi görev bilinci içinde azim ve gayretle vatan ve milletini şer güçlere karşı müdafaa etme çabasıyla Türk kültürünün şerefli addettiği paşalık mertebesine nail oldu.

23.02.2010 günü duyduğum haberle hayatımın şokunu yaşadım.Oğlum, devlet ve milletimin aleyhine komplo ile itham edildi.Ben bir baba ve asker olarak asla vatanına ve ulusuna ihanet edecek bir evlet yetiştirmedim.Hiçbir somut delile dayanmadan yapılan ithamların sonucu oğlumun tutuklanmasının acizliğin ifadesi olduğunu düşünmekteyim.

Bu sanal teorilerin insan hakları ve mukaddes değerler içeriğinde anne,baba,eş ve çocukları büyük üzüntüye gark etmesi kimsenin hakkı değildir.

Bu husus hakkında ulu Allah'ın yüce mahkemesinde davacı olacağıma büyük ulusuma söz veriyorum.


Tuğamiral Cem Aziz ÇAKMAK'ın babası
Mustafa Cemil ÇAKMAK
Gazi Em.Dz.Ast.sb.

Yorumlar

cemo dedi ki…
Malesef böyle durumlarda kurunun yanında yaşta yanıyor.:(((
Hatsumomo dedi ki…
paylasım için teşekkürler,
zannedersem amaç askeri ve halkı psikolojik çokertme,ama teslim olmamak lazım.
haykırış dedi ki…
Sayın mehbup,
Yanlışlar ergeç ortaya çıktığında acaba utanan olacak mı onu çok merak ediyorum.
Sevgi ve saygılar.
ramazan dedi ki…
Elbette müfteriler yüce yargıcın huzurunda hesap verecektir.
sevgi dedi ki…
Ben de bir assubay eşi olarak bu yapılanları kınıyorum. Hiç bir ordu mensubu bu muameleyi haketmiyor. Tabi ki içlerinde devletin her kurumunda olduğu gibi kötü niyetli insanlar bulunabilir. Ama bunu genellemeye kimsenin hakkı yok. Ayrıca ille de bir temizlik olucaksa bunun başlangıç noktası silahlı kuvvetlet değil, siyasetçiler..
tufan dedi ki…
Değerli büyüğüm,kıymetli komutanım asla üzülmeyin,ne ben nede yüce Türk milleti bu karalama kampanyalarına kesinlikle inanmıyoruz,bu uğurda çeşitli sayfalarımda mücadele veriyorum yıllardır,bu hain tuzakların nerelere dayandığını anlatmaya çalışıyoruz dostlarımla birlikte,Gaziler sayfamı ziyaret ederseniz bizlerinde bu hain tuzaklarla nasıl mücadele ettiğimizi göreceksiniz,asla yanlız değilsiniz ve bu kirli oyun bozulacak.
Bende bir kıbrıs Gazisiyim komando tugayından,merak etmeyin tüm soyu bozukların ipliği pazara çıkacaktır.
Sağlık,huzur ve mutluluklar diliyorum.

Saygılar sevgiler.
Elifin Terazisi dedi ki…
Bir yerde okudum, insanlar yoksulluğa ,açlığa, yalnızlığa direnebiliyorlarmış; amma velakin adalete güvenleri sarsılırsa hayat enerjileri sönüyormuş...Adalete güvenimiz henüz tamamen yokolmadı.Bu puslu hava dağılacak, güneşli günler göreceğiz....
ANNEMİNELİ dedi ki…
Yanlışlar ergeç ortaya çıkacak.Sevgi ve saygılarrrr....
durupinar dedi ki…
GÜN OLUR DEVRAN DÖNER... "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM" DİYİP DE BİNLERCE İNSANIN AHINI ALANLARA... ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE...
MAVİ TUTKU dedi ki…
Hey Allahım neler oluyor ne haksızlıklar ne karışıklıklar yaşanıyor böyle ya. Yazıkk yazıkkk...
mutfakcini dedi ki…
Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun canım..
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
İnşallah en kısa zamanda her şey tatlıya bağlanırda üzüntüler fazla yaşanmaz.Çünkü üzüntü insan vücudunu çok hırpalıyor.Ömründen ömür götürüyor adeta...Bu da çok üzücü bir olay.
Sevgiler...
aysema dedi ki…
Gerçekler gün yüzüne çıkacak da çekilen bunca acının hesabını kim verecek? Göz göre göre bunca haksızlık yapılıyor da elimiz kolumuz bağlı izliyoruz.