Çökertme ve Hayat




Çökertme evet evet çökertme,başardım.Ne olduğunu bilmesem de bilgisayarım şu an servis de bekliyor.Korkularımdan biriydi, olmadık zaman da gitmesi, o da oldu.Hayatta hep birilerini teselli ederken şunu deriz, ''olacağa ve öleceğe çare yok'' diye.Sigarayı bırakma kararı aldım,şu bilgisayarım bir evime gelsin,kesin kararlıyım.. Hayat işte sağlığımız yerin de ya,gerisi boşver.
Hayat görüşüm.Hayatı bir uçurum olarak görüyorum.İki kişi düşünün..İkisi de uçurumun kenarın da, atlıyorlar ve bu süreç de zorluklar bekliyor..
Uçurumdan düşünce kayalar çarpar, biri bu kayalara çarpınca daha dirençli olur,diğeri ise bu kayalardan nasibi alır,her kaya çarptığın da canı yanar,bir parçası gider.. Biri daha dirençli yere basarken, diğeri için artık çok geçtir.
Ben hangisiyim bilmiyorum..

Bir başka hayat görüşü:Hayat
Hayat bazen isteklerine erişememek, vazgeçmek ama kopamamak, gülümsemek ama gülememek, ağlamak ama ağladığını belli etmemek, sevmek kimi zaman ama sevdiğini söyleyememek, sevilmek ama seni seveni sevememek, kızmak ama kızdığını incitememek, Hayat... Biz gelecek için plan yaparken başımızdan geçen olaylar zinciri... Hayat...Daha iyi olsun diye çalışıp çabalarken hızla geçen zaman dilimi... Hayat...Günlük işlere dalıp o yoğunlukta geri kalan kısmı yaşamayı unuttuğumuz kavram... Hayat...Paran, sağlığın ve huzurun varsa güzel, yoksa yandı gülüm keten helva... Hayat...doğumla ölüm arasındaki çizgi...
Edebiyat kulübü

Masalperisi

Yorumlar

tuykalem.org dedi ki…
herşey birbirine zincirleme bağlı. bazen korktuklarımız bile yani korkuyla beklediklerimiz bile gerçekleşince rahatlarız. çünkü o bildiğimiz başımıza geleceğini mutlaka bildiğimizdir.
mehbup dedi ki…
o korkuyla yüzleşince bir daha olmayacak gibi.. umarım bir daha olmaz. yüzleştim ben..
Büşra Bayram dedi ki…
bazen üzücü şeyler de yaşayabiliyo insan :/
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Hayat üzüntüsüyle sevinciyle bir yaşam öyküsü...
Sevgiler:)
Beyaz Hanımeli dedi ki…
Sevgili Mehtap, üzüldüm bilgisayarının çöktüğüne. Umarım düzelmiştir. Sevgiler.