13 Nisan 2010

NEFİS TAVUK (yapılışındaki teknik)

Pikniğe giden herkese tavsiye ediyorum.
Tavuğun tüm yağlarının etlerinden ayrılması tavuğa ayrı bir lezzet veriyor.
Kesinlikle birgün bunu denemelisiniz.












6 yorum:

h1n1 dedi ki...

kopartmışsın ortamı, çok güzel görünüyorlar:)

sufi dedi ki...

Bu nasıl bir şey? dedirttin bana.Afiyet olsun.

tuykalem.org dedi ki...

Nasıl yaptınız bunu canım? çok güzel görünüyor ama çok zahmetli mi acaba

Newbahar dedi ki...

Evveeettt..Harika oluyor, sık sık yapıyoruz biz.

Yalnız etrafındaki ateşi ve pişirme süresini iyi ayarlamak lazım, eğer kömürleşmiş bir tavuk yemek istemiyorsanız:))

elifin terazisi dedi ki...

Ohh yarasın, biz de bir kere yapmıştık böyle ama, tek tenekede tek tavuktu. Sizin ki öksüz doyuran cinsten olmuş. Sevgiler:)

karabidikim dedi ki...

hımmm değişikmişte bunu kimseye yaptıramamki ben yahu :(

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys