Erkeklerin En Sevmediği Kadın Tipleri


Seksi silah olarak kullananlar:İlişkilerde çoğu kadın kendi üstünlüklerini kurmak için erkeklerin seks isteklerine duyarsız kalır.Bu cesur davranış kendi aralarında alkışlanırken, erkeklere göre basit gibi görünen bu insan ihtiyacından kadınların gerçekten vazgeçebileceklerini düşünmeleri gerekiyor.

Vır Vır konuşanlar: Çoğu kadın konuşmayı sever ve eğer bir erkek onlara bir fırsat verirse susmak bilmeyebilir.Bu erkeklerin kadınların ne söylediklerine dikkat etmeyecekleri anlamına gelmez sadece erkekler her detayı duymak istemiyor.

Bayılıncaya kadar alışveriş yapanlar:Bir ayakkabı ve giysi mağazasında yeme,içme ve diğer sorumlulukları düşünmeden saatler harcayabilirler.Erkeklere göree en kötüsü onunla dolaşmasını istemesi.Mağaza mağaza, amaçsızca her kıyafete ve ayakkabıya bakarak gerektiğinde büyük paralar ödemekten sıkılıyorlar.

Aşırı duygusallaşanlar: Herşeye ağlamak.Acıklı ya da mutlu bir filme,kırılan bir tırnağa ya da kötü kesilen saça.Erkeklere göre daha kötüsü onlardan bu duygusallıklarını gidermelerini beklemeleri.Kadınlar bu tür durumlarda erkeklerin omuzunda ağlamak isterken,diğer taraftan onu rahatlatan şeyler söylemenizi beklerler.Erkekler her dakika omuzlarını ıslatan bir kadın istemiyor.


Kişisel alanlara saldıranlar:Kadınların erkeklerin kişisel eşyalarını karıştırmak gibi içgüdüsel tiki vardır.İlişkisinin yada evliliğinin uzun sürmesini isteyen kadınlar bir gümrük görevlisi gibi herşeyinizi alt üst edebilir.Bu tür davranıştan aslında kadınlar da erkekler kadar nefret eder.

Gizemli,araştırarak konuşanlar: 'Ne düşünüyorsun' sorusu kadınların erkeğin aşkını anlamalarına yardımcı olan bir soru haline geldi.Erkekler belirsiz,teorik soruların yanıtlarını onların istedikleri doğrultuda vermeye çalışmaktan nefret ediyor.Erkekler eğer gerçekten ruh eşi olduklarına inanırlarsa, cevapları hemen veriyorlar.

Zayıf ve muhtaç olanlar:Bazı kadınlar kıymetli hissetmek erkeklerin onları el üstünde tutmasını, şımartmasını ve ne kadar özle olduklarının söylenmesini,etraflarında moral ve destek için pervane olmasını isterler.Erkeklere göre bu noktada bir tezat var.Flört sırasında kadınlar ne kadar özgür olduklarını erkeklere göstermek isterken,aşık olduklarında savunmasız hale gelebiliyorlar.Erkekler ise, dayanıklı ve sağlam kadınlarla birlikte olmak,en azından kendi iç dünyalarıyla barışık olanları tercih ediyorlar.

Kıskançlar:Çoğu kadın sevgilisinden ya da erkeklerden başka bir kadının adını duymaktan hoşlanmaz.Erkekler neden kadınların buna aşırı tepki gösterdiklerini çoğu zaman anlayamaz.Eğer erkekten şüphelenmesini gerektirecek bir davranış varda,paranoyasında haklıdır.Boş yere olan size olan güvensizliğinin bedelini erkekler ağır ödememeleri gerektiğini düşünüyor.

Diğer kadınları çekemeyenler:Neden bir kadın zengin bir kadını övücü sözler söylemez? Kilodan saç şekline kadar her konuda titiz oldukları halde,çoğu kadın hemcinsinin zenginliğini kıskanır.Erkeklerin bu tür şeyler söylemesini istemezler.

Olmadığı halde erdemli görünenler:Çoğu kadın erkeklerden daha erdemli olduğunu göstermeye gayret eder.Erkekler kadınların göründükleri kadar saf ve masum olmadıklarını,her insanın hatalarının olabileceğini düşünüyor.


Gönül, çalamazsın aşkın sazını,
Ne perdeye dokun,ne teli incit.
Eğer çekemezsen gülün nazını
Ne dikene dokun ne gülü incit...

Hazırlayan:Magirbas
Slayt olarak;
Erkeklerin En Sevmediği Kadın Tipleri

Yorumlar

Dallama Blogger dedi ki…
mübarek Y kromozomu mevcut.
Özgür dedi ki…
İşte bu saydıklarını farkedebilen bir kadın bulduğum zaman evlenme teklif etmeyi düşünüyorum.
icimdeki yolculuk dedi ki…
oooo bunların hiç biri bende yok diyen bi kadın?? bi çok unsur bulunmasada alışveriş ten yakaı yırtmayanlar var..pekii kadınların sevmediği erkek tiplerini yazsan birde
haykırış dedi ki…
Yok bu kadar da insafsızlık olmamalı biraz empati yapacak olursak neticede insan varlığı ortaya çıkıyor ki biz erkekler nasıl 24 saat pür neşe içerisinde olamıyorsak kadınlarda aynıdır bence kadınlara aşırı yüklenmiş yazar insafsızlık etmiş madde madde sıralamış istenilmeyen özellikleri önce biz erkekler kendi kusurlarımızı görüp sonra kadınlarımızı sıraya koyarsak valla gün yüzü görmemiş triplerimiz ortaya çıkar. Kadın, her ne olursa olsun sevilecek ve yaşanılacak varlıktır, korkulacak yada itilecek varlık değildir.
Sevgi ve saygılarımla
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Canım benim.Ben yazarın bütün yazdıklarını elimin tersiyle itip,en altdaki yazıya takıldım::))

Gönül, çalamazsın aşkın sazını,
Ne perdeye dokun,ne teli incit.
Eğer çekemezsen gülün nazını
Ne dikene dokun ne gülü incit...

İşte bu:)
Sevgiler:)
Hatsumomo dedi ki…
Naçizane küçük bir ödülüm var kabul edersen :=)
Detaylar malum sayfamda PP
mutfakcini dedi ki…
Varsa böyle bir kadın tanışmak isterim kendisiyle :)sevgiler canım.
ekince dedi ki…
hehehe harika bir yazı tesekkurler
hazar dedi ki…
Kesinlikle sana katılıyorum. Bu arada tebrik ediyorum güzel bir blog olmuş. Başarılar diliyorum
Adsız dedi ki…
:))) erkekler için de olanı yokmu? Acaba biz nelerinden rahatsız oluyoruz

Tüykalem
Unknown dedi ki…
yalnız bir şey farkettim ki, erkekler bu tip kadınlardan çok nefret etse de böyle olmayan kadınlardan da korkuyor sanki biraz. sonuçta hep o eleştirdikleri kızlar kazanıyor, taktikler, rüşvet yollu meme kullanımı,gösterip de vermemeler, kıskançlıklar, bağımlı ve talepkar olanlar... özgür, güçlü, birey olabilmiş kadın iyi hoş da kendilerine ihtiyaç duymayan, adamın da kendisinin de özgürlüğüne saygılı bir kadınla birlikte olabilmek de her adamın harcı değil sanırım maalesef, büzük istiyor sonuçta. ve acı ama, biraz egolarını okşuyor, erkeklik duygularına masturbasyon yapıyor şu istenmeyen addedilen kadın davranışları, o da bir gerçek.
eh talep bu olunca, arz da bu sanırım piyasada... maalesef böyle.