AFFET BENİ


Söyleyecek söz yok, ne desen haklısın bitanem.Bir mesaj insanı ne kadar yıkabilir mi?Okuduğumdan beri ağlıyorum. Gecenin biri olmasaydı arardım. Hiç bir şey diyemedim.Seni seviyorumm canem, benim hatam not almalıydım, unutmamalıydım. Bahaneler kabul edilemez,haklısın.. O kadar iyi değilim. Affet benii,çok özür dilerim.


İkimizin şarkısı meleğim benim, yeni yaşın sağlık, mutluluk, huzur getirsin.Herşey gönlünce olsun bebeğim.. Çok geç kaldım..
SENİ SEVİYORUMMM

Candan Ercetin - melek
Yükleyen sayit. - Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
ben sana kurban olurum canem ara sıra girebiliyorum nete yeni gördüm yazını bundan daha güzel hediye mi olur kuzum benim.senden daha değerli hediye olmaz bana seni tanımak en güzel hediye.lafta olmadığını biliyosun candasın sen canem.ne kadar görüşemesekde hep aklımdasın.seni çok seviyorum ve teşekkür ederim.şarkıyı dinledim.benden sana gelsin şarkımız bebişim kocaman öptüm seni...google hesabımı unuttum adsız olarak yazdım canem:)
mehbup dedi ki…
Canemm, çok aradım seni ulaşamadım:( Teşekkürlerr bebeğim, seviyorum seni:) Kocaman öpüyorummm..Adsız da olsan kabulumsün:P Özledim kuzum seni..