merhaba


bir kaç gün önce kendi isteğimle burada yazar olmayı rica ettim sevgili arkadaşımdan. o da sağolsun, kırmadı beni. aklımda birçok şey vardı buraya yazmaya başlamadan önce. ama yazarlığı aldıktan sonra heyecandan mıdır, ilerleyen yaşın vermiş olduğu unutkanlıktan mıdır bilinmez ama, hepsi tek tek uçtu gitti. ilk yazımı sevgili arkadaşıma yazmak istiyorum. belki de bu dünyada herşeyin bir sebebi varsa, unutmamın da sebebi bu yazının yazılması gerektiğindendir:))

yüzünü bile görmediğiniz bir insanı ne kadar sevebilir, ne kadar önemseyebilirsiniz hayatınızda? ya da hayatınızın bir parçası olarak kabul edebilirsiniz? sadece bir kaç ay önce, sevgili calculus'un sitesinde tanıdım kendisini, peşinden de neslihan'ı. bu arada her ne kadar ikiziz deseler de ben gülnaz'ı da burada değinmeden geçmek istemiyorum. benim gözümde onlar üçüz.:))

nerede kalmıştım? bir anda hayatıma giren bu insanlar, hayatımın bir parçası, bazı zamanlar günümü en çok paylaştığım kişiler oldu zamanla. hepsini çok sevdim, hepsini olmayan kız kardeşim gibi benimsedim. eşlerimizin meslektaş olmasından mıdır sebebi bilemem ama mehbup'la çok iyi anlaştım. belki de birbirimizi anlamamızın, sorunlarımızın, mutluluklarımızın sadeliği ve birbirine benzerliğinin en büyük sebebi buydu. birçok il gezdik, birçok arkadaş edindik ama kader bizi burada karşı karşıya getirdi. her zaman derdim ki internetten ne kadar arkadaşlık kurulabilir. ne kadar samimiyet sağlanabilir? ama oluyormuş. canım sıkkın olduğunda, ya da mutluluktan yerimde duramadığımda, msn'i açtığımda biliyorum ki birileri mutlaka var paylaşabilmek için. bir "smiley" yetiyor o anki ruh halimizi anlatmaya. yasemin arkadaşım ile yüzyüze konuşup, tanışabilme şansını yakaladım. inşallah bu fırsatı ankara tayfası ile de yakalarım bir gün:)

iyi ki varsınız, iyi ki hayatımdasınız. hepinizi seviyorum, takdir ediyorum. ama hepsinden önce saygı duyuyorum.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Ben şimdi yine ağlıyorum. Ya ebru yine yaptığın yapacağını.
İlk yazın çok güzel olmuş. Yüzünü bile görmediğim, sesini bile duymadığım ebru seni çok ama çok seviyorum. Nedeni'se bana huzur veriyorsun. Yalnız olmadığımı hissediyorum sayende. Sanki yüreğime bir el dokunuyormuş gibi. Ya neyse işte anla SENİ ÇOK SEVİYORUM.
İyi ki varsın. YÜREĞİ GÜLLERE SÜSLÜ ARKADAŞIM.

Bu arada sevgili Calculusa teşekkür ederim.
Bu arada unutmadan söyleyip mehbup^dan önce ben sizleri tanıyordum. Gizli gizli rötgencilik yapıyordum. sonra mehbup'a söyledim oda oyunlarına üye oldu.

BU NE DEMEK İLK TEŞEKKÜR BANA AİT OLMASI GEREKİR :)))
Unknown dedi ki…
tamam canım ilk teşekkür sana:) bu arada ağlama:)ağla diye yazmadım yazıyı:)
Adsız dedi ki…
Yazıya ağlamadım. İlk bana teşekkür etmedim için ağlamıştım. Şimdi teşekkürü aldığıma göre ağlamayı bıraktım :)
Unknown dedi ki…
:))) tamam öyle diyorsan, öyle olsun. yeter ki ağlama:)
Yaşamkafe dedi ki…
Ne yaptın Ebru,bak Neslihan'ı zır zır ağlatmışsın,bi daha yapma böyle şeyler..:)

Şaka bir yana,hadi hayırlısı,çift yazar fikrinize çok sevindim...

Daha öncede belirtmiştim artık bu bloğun sırtı yere gelmez..

Bloğumun istikbali için bende mi bi tane kalemi kuvvetli hatırı sayılır yazar arasam ne yapsam..?:)
mehbup dedi ki…
Sevgili Ebrum, beni çok duygulandırdın..Burada yazman benim için bir onurdur,ilk duyduğumda sevincimi bilemezsin.Sevgili Calculus'a ne kadar teşekkür etsem azdır,iyi ki sitesini kurmuş..Uzaktan hep takip ettiğim zaman en çok seni merak ediyordum,bir şeyler çekiyordu,tanışınca anladım.Çünkü aynı şeyleri yaşadık,aynı duyguları paylaşıyorduk..Bilmiyorum ki çok farklı bir duygu...
Fıstığım benim,ben seni çok seviyorum:))Değerli Ebrum, iyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım,seninle yüzyüze görüşeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum:)))
Ebrum,sitemde yazmayı kabul ettiğinden beri o kadar güzel şeyler yaşadım ki,sen bana uğur getirdin, çok ama çok çok teşekkür ederim:))
Bana internetin ve oda oyunlarının verdiği en güzel hediyesin..Dostluğun ve arkadaşlığın mükemmel,seni tanıdığım için çok şanslıyım..
Teşekkürler Ebrum:)
Unknown dedi ki…
@hakan-can, teşekkürler güzel sözlerin için. sen yazar alırsan tam yetki vermen lazım çünkü yorumlar onaylanmadan yayımlanmıyor:) bence böyle devam et. :)

@mehbup, ne diyeceğimi bilemedim. çok önemlisin, çok değerlisin. uğur meselesine gelince, ben uğurlu gelmedim sadece tesadüftü. o senin başarın.
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Arkadaşlar ben çok duygusalımdır.Bak bende ağlarım şimdi..Dostluğunuzun hep sağlam kalmasını dilerim.
Sevgiler
gülnaz dedi ki…
ebrum benide unutmadığına sevindim üçüz demen çok hoşuma gitti gerçekten kardeş olmak gerekmez bazen ruhlarla kardeş olabiliriz ben mehbup ve neslihanı öyle görüyorum.. bu sizler içinde geçerli sitede tanıdım ve hepinizi çok seviyorum mehbuşumu gördüm umarım ankaraya gelirsin seni de görürüz sende özelsin bizim için ebru...ve daha sitedeki herkezi görmek tanımak isterim ama sanal alemde bu kadar sıcak arkadaşlıklar bulmamız gerçekten bi şans herkez bizim kadar şanslı olmayabiliyo sevgiler...ayrıca tebrik ederim sizi
Unknown dedi ki…
@şanslı, bizden de kucak dolusu sevgiler. teşekkür ederiz.

@gülnaz, minik kuşum, gonzalesim:) arrribbbbbbbaaaaa:)
ebruli dedi ki…
Çok güzel olmuşş.Misafirperver menbup :) Bu uygulama hoşuma gitti,yapmal lazım ara ara.sevgiler canım.
nurhan dedi ki…
Ebru arkadaşa hayırlı olsun diliyorum. Arkadaşlığınız daim olsun.
hülya dedi ki…
ebru ve mehbup hayırlı olsun diyorum. Arkadaşlığınıza hayran kaldım şimdi. Nazar değmesin diyorum.
FASLI dedi ki…
Bu blog'a yorum pek yapmıyorum ancak sürekli okuyorum. Benim bir fikrim var. Birbirini seven veya beğenen arkadaşlar olarak her birimiz diğerinin blog'unda misafir yazar olarak en azından bir yazı yazsın. Nasıl olur? :)) Düşünsenize blog'unuzda en az 5 - 6 misafir yazar yazı yazmış. Hem insanlar birbirlerini tanır.
mehbup dedi ki…
Teşekkür ederim arkadaşlar, ben şanslıyım:)))
Ebru gibi bir arkadaşa sahibim, tekrar teşekkür ederim:))
Unknown dedi ki…
@ebruli, nurhan ve hülya teşekkür ederiz, yorumlarınızı esirgemediğiniz için.

@faslı bence müthiş bir fikir. burayı bilemem ama kendi bloğum için düşünebilirim bunu.
Hayatımız okul dedi ki…
güzel ve duygulu hayat zor iniş ve çıkış çok başarılar
akasya dedi ki…
Çok güzel ve anlamlı bir şiir gerçekten... Hepimiz öyle bir savaş veriyoruz ki şu hayatta, zaman kayıp gidiyor ellerimizden.
Sevgiler...
Heralogy